Сексът и градът“ е манифест на женската еманципация и разбивач на

...
Сексът и градът“ е манифест на женската еманципация и разбивач на
Коментари Харесай

10 неща, които Кари Брадшоу би казала, ако беше българка

„ Сексът и градът “ е манифест на женската равноправност и разбивач на полови табута. Четири дами, огромен вселенски град, едно неразрушимо другарство и връзки… доста връзки. Сериалът е занимателен, разтоварващ и доста, но доста женски. 

Почти всяка дама, която е гледала с интерес Кари Брадшоу, си е представяла по какъв начин застава пред преносимия компютър си в някое кокетно кафене и стартира да твори житейски мъдрости. Разбира се, облечена в безумно скъпи и шантави облекла, съчетани с непристойно високи токчета и дребна лъскава чантичка. Хубаво е от време на време да бягаш от действителността, обут в неуместни, само че красиви обувки.

Ако Кари беше българка и живееше в огромен град? Как щеше да наподобява и да се държи? А по какъв начин щеше да приказва и да написа? Нека опитаме да си представим… 10 пъти.
 10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка
Още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР